Got help from sun

6 replies [Last post]
christine
User offline. Last seen 2 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 11/26/2008
http://drupal.org/node/340707
Christine, I looked into this thread: http://trado.info/node/23 -- From the posts over there it looks like you did not properly configure your input formats. This has nothing to do with Wysiwyg - your contents are filtered by the enabled input filters of the selected input format. Please have a look at your input format and filter configuration on http://trado.info/admin/settings/filters I don't get it.I can even SEE the HTML, the . So why isn't it THERE? -- Tells me that the "HTML filter" is enabled and configured in a way that it strips/removes all P tags. I checked "Remove linebreaks" If enabled, the editor will remove most linebreaks from contents. -- This option just removes linefeeds from the content, which would not be displayed anyway. I suppose I can delete the Tinymce module files -- Yes. If you want to to be sure that it has been removed completely, check whether there still are tinymce_* tables in your database, and if there are, delete them. But I'm running out of space, what's happening to my replies? -- You enabled comment threading for your comments. Go to the content-type configuration form for your Forum topic content-type and change it to "flat" display there. -- Please also note that Wysiwyg 0.5 has been released today.
christine
User offline. Last seen 2 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 11/26/2008
The following queries were

The following queries were executed

wysiwyg module

Update #6001

  • CREATE TABLE {wysiwyg} ( `format` INT NOT NULL DEFAULT 0, `editor` VARCHAR(128) NOT NULL DEFAULT '', `settings` TEXT DEFAULT NULL, PRIMARY KEY (format) ) /*!40100 DEFAULT CHARACTER SET UTF8 */
  • Wysiwyg profile authenticated user converted and associated with input format Filtered HTML.
  • Wysiwyg profile authenticated user converted and associated with input format Full HTML.
  • Wysiwyg profile authenticated user converted and associated with input format Messaging plain text.
  • DROP TABLE {wysiwyg_profile}
  • DROP TABLE {wysiwyg_role}
christine
User offline. Last seen 2 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 11/26/2008
Oh how cool!  I'm looking at

Oh how cool! 

I'm looking at TWO rows of buttons and this is very much like WordPress.  Can select "paragraph" and various "headings" -- didn't have that dropdown before.

Now I'm afraid to configure new profiles, don't want to break it again.

christine
User offline. Last seen 2 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 11/26/2008
It is a bit strange that the

It is a bit strange that the HTML filter option is still checked HERE under input options and I do have the line breaks. 

 Perfect.

christine
User offline. Last seen 2 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 11/26/2008
The only problem now seems to

The only problem now seems to be that the link, html and image upload give me an EMPTY popup window.

christine
User offline. Last seen 2 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 11/26/2008
And the blockquote button
And the blockquote button won't show up.
christine
User offline. Last seen 2 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 11/26/2008
Went back to tinyMCE 3.  Been

Went back to tinyMCE 3. 

Been having problems uploading files the last couple days.  Couldn't create directories and yesterday I had to upload the upgrade for wysiwyg ONE file at a time.  tinymce has a TON of files and it was so frustrating.  I tried other domains, they worked fine.  Yesterday I had tried ftp in cp, and that also didn't work, so it's not my ftp client.   Actually, I had been using ssh and was getting very frustrated, finally switched to ftp.  Couldn't connect at all and eventually went back to the still open ssh connection and all the files transferred just fine.  Don't know what to think of that, but I hope it works from now on.

Anyway, back to wysiwyg, wrote to sun:

I don't have JS aggregation installed. And, I was using tinyMCE 2, had switched to it when I still had the missing line breaks. Had enabled the quotes button (checked several times), but the button wouldn't show up.

So, now I went back to tinyMCE 3, and the quotes work, windows work and line breaks work.

The only problem is that the editing buttons are all in ONE LONG row. In tinyMCE 2, I got 2 rows.

It's not that big a deal, I'll just strip some buttons. But having 2 rows would be nice.

I lost the ability to browse to the images on the drive again, have to check on that.

-- have to remember that the image insert button is BELOW the text body.  Either that, or get a bigger monitor so that I'll see it.